Θρίλερ με την εξαφάνιση δύτη στη Σαλαμίνα: Η αποστολή στη Λιβύη εν μέσω εμφυλίου

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 46χρονου δύτη Μιχάλη Κοκολάκη από την Σαλαμίνα.

Η κόρη του απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει για να βρεθεί ο πατέρας της, ενώ μέλη της οικογένειας υποστήριξαν πως δέχτηκαν τηλεφωνήματα που τους καλούσαν να σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο κουνιάδος του δύτη, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ανέφερε πως ο ίδιος και άλλα μέλη της οικογένειας είχαν λάβει τηλεφωνήματα που τους καλούσαν να σταματήσουν τις έρευνες, όπου τους παρουσίαζαν κιόλας πως ο αγνοούμενος ζούσε πλέον στα Χανιά και κρυβόταν.

«Ο γαμπρός μου με άλλους δύο είχαν πάει στη Σαλαμίνα. Πήγαν να δοκιμάσουν ένα καταδυτικό, έπεσε σε ένα σημείο και μετά δεν βγήκε. Τον έψαξαν και δεν τον βρήκαν. Ενημέρωσαν το λιμεναρχείο μετά από τρεις ώρες. Είχε δύο φιάλες ο Μιχάλης όταν βούτηξε. Το GPS ήταν κλειστό. Το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας μας ενημέρωσε στις 19 Ιουλίου το πρωί ότι χάθηκε ο Μιχάλης. Ο καπετάνιος μου είπε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε» είπε ο κουνιάδος του.

«Καταδύσεις έκανε περίπου 10 χρόνια, προσπαθώ να βοηθήσω την ανιψιά μου που είναι 17 χρονών, δική της κίνηση είναι να ψάξει, για να μην της μείνουν τα ερωτηματικά του τι έγινε» συμπλήρωσε.

Οι συγγενείς του αγνοουμένου υποστήριξαν πως κι ο καπετάνιος του σκάφους δεχόταν απειλές, κάτι που μετέπειτα φέρεται να αρνήθηκε.