Δέδας – «Έχω μιλήσει με τον Χάμερ για την ανανέωση του συμβολαίου του»

Η ΑΕΚ παρά τα πολλά προβλήματα κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να επικρατήσει με σκορ 72-67, με τον Στέφανο Δέδα να τονίζει πως οι παίκτες του το πίστεψαν από την αρχή και έδωσαν τα πάντα.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή, Ίαν Χάμερ, αναφέροντας πως έχει μιλήσει μαζί του ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Δέδας:

Για το ματς: «Το πιστέψαμε από την αρχή, είχαμε την απουσία του Παππά την τελευταία στιγμή και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Έχουμε μάθει να παλεύουμε με την δύσκολη καθημερινότητα, τραυματισμούς και άλλα πράγματα που δεν τα αναφέρω εγώ αλλά οι υπόλοιποι. Προσπαθώ για το καλύτερο με τους παίκτες που έχω, είτε παίζουν 1 δευτερόλεπτο είτε 37-38 λεπτά».

Για τον Χάμερ: «Ο Ίαν ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν».