Προμηθέας – Για την υπέρβαση κόντρα στη Βαλένθια

Ο Προμηθέας Πάτρας τα έχει βρει δύσκολα φέτος στην πρώτη του σεζόν στο Eurocup και «ματώνει» για να πάρει αποτελέσματα. Ο Λουίς Κασιμίρο δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση που ήθελε οι διοίκηση και στη θέση του ήρθε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα.

Το σημερινό παιχνίδι με τη Βαλένθια στην Πάτρα είναι πολύ κρίσιμο, με τις δύο ομάδες να διαγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία στη διοργάνωση και την ομάδα της Πάτρας να θέλει οπωσδήποτε νίκη για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 2-6, ενώ οι Ισπανοί 6-3. Βέβαια η Βαλένθια θα έχει απουσίες στο ματς λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν αφαιρεί όλο το άγχος από τους Πατρινούς.

Ο κόουτς Ζούρος είπε τα εξής σχετικά με το ματς:

«Παίζουμε εναντίον μιας από τις ομάδες που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και με κίνητρο για να παίξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Κέντρικ Ρέι από τη δική του πλευρά συμπλήρωσε:

«Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε με ενέργεια και να είμαστε επιθετικοί. Ξεκινάμε από την άμυνα. Αν ελέγξουμε την άμυνα και εκτελέσουμε το πλάνο στην επίθεση μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».