Χριστίνα Σταματάκη: Μέσα από τις περιγραφές των αληθινών και αυτούσιων περιγραφών των ασθενών της προέκυψε το υπέροχο βιβλίο της «Στην Αγκαλιά της Μήδειας»

Η Χριστίνα Σταματάκη-Χέλμη, κλινικός ψυχολόγος με σπουδές ψυχολογίας με εξειδίκευση στις Αγχολυτικές Θεραπείες  και σύμβουλος N.L.P (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) Coaching έγραψε ένα εξαιρετικό βιβλίο μέσα από τις περιγραφές των αληθινών και αυτούσιων περιγραφών των ασθενών της. Το βιβλίο της «Στην Αγκαλιά της Μήδειας» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις CreamyWBOOKS, δίνει βήμα στον άνθρωπό που ζητά να βρει την πραγματική του ταυτότητα εξαιτίας  των ψυχολογικών, κοινωνικών και ατομικών επιπτώσεων της «μηδειακής» σχέσης του παιδιού με την μητέρα.

Μία σχέση «δέσμιας ζωής» με την πρώτη γυναικεία, μητρική φιγούρα που στοιχειώνει κάθε μορφής ανεξαρτησίας και ελευθερίας στο είδωλό της.  Οι πληγές που ανοίγονται από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους, οι μνήμες και οι πεποιθήσεις που διαμορφώνουν ένα δύσκολο και δύσβατο δρόμο ζωής.

Οι ιστορίες που καταγράφονται σε αυτό το μοναδικό βιβλίο, μοιράζονται μαζί σας τον αγώνα που δίνουν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα, για να κερδίσουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει.  Την ζωή τους και τα όνειρα τους.

Μία συναισθηματική αποκάλυψη που ο καθένας μας θα βρει ένα σημείο επαφής και θα ταυτιστεί είτε με το παιδί, είτε με την μητέρα.

To αποκαλυπτικό αυτό βιβλίο δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις CREAMY W BOOKSκαι διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Επίσης μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσα από το e-shopτης CreamyWBooks.

Για άμεση αγορά πατήστε εδώ.

Εκδότης: FRANCESCO VITALI, Δ/νσηΠαραγωγής: CHRIS SIAMETIS

Αποκλειστική διάθεση και διανομή ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΑΕ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.