Εξαλλος ο Βούρος – «Όλοι είδαν τι έγινε»

Τα παράπονά του για τις αποφάσεις του Φωτιά εξέφρασε ο Πραξιτέλης Βούρος μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα. Στο στρατόπεδο των Κρητικών είναι έξαλλοι με τα όργια του διαιτητή από τον σύνδεσμο Πέλλας, με τον 26χρονο παίκτη να παίρνει τη… σκυτάλη από τον Νίκο Νιόπλια.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για την επίμαχη φάση και το… δώρο του Φωτιά στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως άπαντες είδαν τι συνέβη στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή που δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά. Όλοι είδαν τι έγινε στη φάση του πέναλτι σε βάρος μας.

Κάποια στιγμή πρέπει κι εμείς να ασχοληθούμε με τις διαιτητικές αποφάσεις. Μετά την απόφαση αυτή υπήρξε ένταση στο ματς, που προκλήθηκε από την απόφαση του διαιτητή.

Μετά το γκολ του ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν διεξήχθη ουσιαστικά ποδόσφαιρο, μετά τη φάση του πέναλτι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπου σε μια φάση βάλαμε γκολ αλλά τελικά βρεθήκαμε εμείς πίσω στο σκορ.

Τελικά μετά από αυτό το γεγονός, ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε τα λάθη μας σε γκολ. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε το αύριο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε μια χρονιά που η ομάδα παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο».