Γιαννίκης – «Θέλω μεγαλύτερη διάρκεια στον έλεγχο του παιχνιδιού»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στην Cosmote TV για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και σε αυτά που θέλει να δει από την ομάδα του στο εξής. Όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στο διάστημα που η ΑΕΚ έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Για τον στόχο στο ματς με τον Παναιτωλικό, εκτός από τη νίκη:

«Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο».

Για τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, με δεδομένη την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς».

Για το αν είναι στο μυαλό του η επιλογή του Άμραμπατ για την κορυφή της επίθεσης, με δεδομένες τις ενοχλήσεις του Αραούχο στη μέση, αλλά και το ότι χρησιμοποίησε εκεί τον Μαροκινό για κάποια λεπτά στο παιχνίδι με την Λαμία:

«Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση».