Τσίπρας – Συναντήσεις με σωματεία υγειονομικών και εκπαιδευτικών για την πανδημία

Κύκλο επαφών με φορείς για την πορεία της πανδημίας ξεκινάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στο πλαίσιο αυτό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει τις συναντήσεις του με τα σωματεία των υγειονομικών του ΕΣΥ.

Έτσι αύριο Τρίτη στις 15:00 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και στις 16:00 με το Προεδρείο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 16:00 ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα γι’ αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά την πορεία της πανδημίας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή στις 10:30 με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και στις 11:30 με την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα είχε προαναγγείλει συναντήσεις με φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης προκειμένου να αναζητηθεί κοινός τόπος για να πιεστεί η κυβέρνηση να λάβει μέτρα.