Θεσσαλονίκη – Στον εισαγγελέα ο 49χρονος συζυγοκτόνος – Ο γιος του είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε νωρίτερα ο 49χρονος ομογενής από την Αρμενία, οποίος το βράδυ της Κυριακής σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Πόντου στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ο 49χρονος έφτασε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι χωρίς να πει λέξη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την δολοφονία της γυναίκας του ο 49χρονος δράστης πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε την πράξη του. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος.

Ο γιος είχε ζητήσει τον εγκλεσμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την γυναικοκτονία.

Ο γιος του 49χρονους που δολοφόνησε την συζυγό του, είχε πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα ζητώντας τον εγκλεσμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική αφού η ζώη τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας του γινόταν ολοένα και ανυπόφορη εξαιτίας της συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, το 2020 ο 49χρονος Αρμένιος είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη φορά μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας  και τη δεύτερη όταν το ίδιο του το παιδί ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του.

Ο δράστης, σύμφωνα με το protothema.gr, καθόταν στο ψυχιατρείο όσο διάστημα χρειαζόταν για να γίνει καλά και στη συνέχεια έφευγε ακολουθώντας κάποια φαρμακευτική αγωγή από τους ψυχιάτρους, πράγμα το οποίο δεν έκανε σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν με αποτέλσμα να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Την σκότωσε με οκτώ μαχαιριές