Με δύο τερματοφύλακες παρατάχθηκε η Μπελενένσες στο ματς με την Μπενφίκα

Πρωτόγνωρη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα λόγω Covid και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Μπελενένσες, η οποία αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι στις τάξεις της έχει 14 παίκτες θετικούς στο κοροναϊό, το παιχνίδι με τους Αετούς της Λισαβόνας ξεκίνησε κανονικά, με τους τους γηπεδούχους να κατεβαίνουν με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Πέδρο Σοάρες, δεν υπήρξε κάποια ενέργεια προς την πορτογαλική Λίγκα να αναβληθεί ο αγώνας, καθώς οι ιθύνοντες του κλαμπ περίμεναν το πόρισμα της υγειονομικής αρχής της Λισαβόνας.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζητήσαμε από κανέναν τη ματαίωση την αναβολή του αγώνα. Ούτε από τη Μπενφίκα, ούτε από τη Λίγκα, ούτε από τις υγειονομικές αρχές, συνεπώς δεν τίθεται θέμα αιτήματος, άρνησης ή διαφωνίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπελενένσες, ο οποίος, μάλιστα τόνισε την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι μόλις εννέα επέστρεψαν αρνητικό τεστ, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Αλβάρο Ραμάλιο να ξεκινάει ως στόπερ!