Γκουτσίδης – «Ήταν ανεξήγητο το πόσο εύκολα δεχόμασταν τα γκολ»

Ο Ατρόμητος δέχτηκε γερό «χαστούκι» από τον Αστέρα στην Τρίπολη (6-2), με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος αντικατέστησε για σήμερα τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο των «κυανόλευκων», να εκφράζει την πικρία του για την έκταση του τελικού σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουτσίδη:

«Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι που κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας, ερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη και θέλαμε να βγάλουμε πάθος για να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό τον αντίπαλο.

Ήταν πραγματικό ανεξήγητο το πόσο εύκολα δεχόμασταν τα γκολ, δεν είχαμε φρεσκάδα, δεν είχαμε ηρεμία, δεν είχαμε αλληλοκαλύψεις και είναι δεδομένο πως αφού στο πρώτο ημίχρονο δέχεσαι τρία τέρματα, αν και στις αρχές του δευτέρου προσπαθήσαμε και είχαμε διάθεση, στο τέταρτο γκολ σκέφτεσαι άλλα πράγματα και όχι να πάρεις κάτι από το παιχνίδι.

Μια βαριά ήττα για οποιοδήποτε σύλλογο, πόσο μάλλον για την ομάδα του Ατρομήτου. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση που της ανήκει. Είναι ό, τι χειρότερο ζει ένας προπονητής.

Όταν βλέπεις πράγματα όπως αυτά που έγιναν σήμερα, πολλά σκέφτεσαι. Τα σκέφτεσαι ήδη από το πρώτο ημίχρονο για το τι πρέπει να αλλάξεις στο επόμενο παιχνίδι. Κάποια πράγματα πρέπει να διορθώσεις άμεσα».