Σκουρλέτης – Η ΝΔ υποχωρεί αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σημειωτόν – Επιβραδυντικό υλικό των εξελίξεων η πανδημία

Την άποψη ότι η πανδημία έχει λειτουργήσει ως ένα «επιβραδυντικό υλικό» σε σχέση με τις πολιτικές διεργασίες, εκφράζει ο Πάνος Σκουρλέτης κληθείς να σχολιάσει τη στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την υποχώρηση της κυβέρνησης που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Εμπιστοσύνη

«Μπορεί κάποιος να βγάλει πιο ενδιαφέροντα και πιο αξιόπιστα συμπεράσματα εάν δει την πορεία της κάθε δημοσκόπησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Εκεί, η μεγάλη διαφορά αφορά την κυβέρνηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει ο κόσμος στα διάφορα πεδία άσκησης κυβερνητικής πολιτικής» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι στα εργασιακά μέτρα Χατζηδάκη υπήρξε πλειοψηφική αντίθεση της κοινωνίας.

«Έχουμε μία μεγάλη, ποιοτική, αισθητή υποχώρηση σε όλους τους ποιοτικούς δείκτες που αφορούν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και από την άλλη, θα μπορούσε να πει κανείς, τελείως σχηματικά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κινείται σημειωτόν» υπογραμμίζει ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Σκάι.

Ο κόσμος φοβάται

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη «η πανδημία έχει λειτουργήσει ως ένα «επιβραδυντικό υλικό» σε σχέση με τις πολιτικές διεργασίες. Ο κόσμος, αφενός συσπειρώνεται στους διοικούντες, στις κυβερνήσεις, διότι φοβάται και ασχολείται μονοδιάστατα με τα θέματα της επιβίωσης, της υγείας, της πανδημίας».

«Βλέπω ότι πλειοψηφικά το ερωτώμενο κοινό ζητά αλλαγή της πορείας, για παράδειγμα στα θέματα της ακρίβειας και στα θέματα της πανδημίας. Δεν έχει πείσει η κυβέρνηση ότι τα κάνει όλα καλά» συμπληρώνει.