Νάσος Ηλιόπουλος – «Ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να πάει στην Κοζάνη που μετράει 3.000 ανέργους εξαιτίας του»

Τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την Κοζάνη, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη Δυτική Μακεδονία, σχολίασε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης, λίγες μέρες μετά την εκχώρηση της ΔΕΗ, εν μέσω πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας και ανατιμήσεων, είχε το θράσος να πάει στην Κοζάνη για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για ‘θέσεις εργασίας’ και ‘ενίσχυση εισοδημάτων’, σε μία περιοχή που ήδη, εξαιτίας της πολιτικής του, μετράει 3.000 ανέργους».

Ο κ. Ηλιόπουλος, μάλιστα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να «πάει να τα πει αυτά στους ανθρώπους που βλέπουν τον τόπο τους να κινδυνεύει να γίνει η μαύρη τρύπα της Ελλάδας από την βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση», ενώ προσέθεσε πως έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την εξαγγελία του «και ακόμα ακούνε μόνο υποσχέσεις, χωρίς να βλέπουν κανένα σχέδιο και καμιά νέα θέση εργασίας».

«Ας τα πει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που, με τους χειρισμούς του και τις πλάτες που βάζει στα καρτέλ, βλέπουν με τρόμο τους λογαριασμούς ρεύματος», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η Ελλάδα «είναι πρωταθλήτρια σε όλη την Ευρώπη στις αυξήσεις και στο κόστος του ρεύματος, με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τέλος, κάλεσε τον πρωθυπουργό «να τα πει, αν έχει το θάρρος, στους ανθρώπους που έπνιξε στα χημικά, για να μπορέσει να φτάσει στην Κοζάνη. Το μέγεθος της ανεπάρκειας, της απομόνωσης και του φόβου του αποδεικνύει το ότι κράτησε κρυφό μέχρι τελευταία στιγμή το πρόγραμμα της επίσκεψής του», υποστήριξε ο κ. Ηλιόπουλος.