Δεληζήσης – «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Άρης υπέστη βαριά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Δελήζηση να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την απόδοση των παικτών.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν το χειρότερο βράδυ που έχει περάσει όσο βρίσκεται στον σύλλογο, ενώ επισήμανε πως πρέπει τώρα η ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δεληζήσης:

«Ήταν το χειρότερο βράδυ όσο είμαι στην ομάδα, ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο, ήταν μια ήττα ντροπής για εμάς. Από αύριο πρέπει να καθίσουμε και να αναλύσουμε τι έφταιξε γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν το περιμέναμε, αλλά δεν πρέπει να ακυρώσουμε και την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα. Είναι ένα βράδυ ντροπής για εμάς, δεν μπορούμε να αναλύσουμε κάτι τώρα, η βραδιά είναι δύσκολη.

Η ήττα βαραίνει καθαρά εμάς τους ποδοσφαιριστές, μας μίλησε ο πρόεδρος και αυτός είναι στεναχωρημένος όπως όλοι μας, είναι μια δύσκολη βραδιά για όλον τον οργανισμό.

Πρέπει να σηκώσουμε άμεσα το κεφάλι, επιβάλλεται να το κάνουμε. Είναι πράγματα που βγαίνουν από μέσα μας, γιατί πονάμε την ομάδα, είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν περιμέναμε να έχει τέτοια έκβαση το παιχνίδι.

Μια ταπεινή συγνώμη από τον κόσμο μας και να είναι σίγουροι ότι τέτοιες εμφανίσεις δεν θα επαναληφθούν από εμάς».