Ρόδος – Ξεσπά κατά της θείας ο παππούς της 8χρόνης – «Σκοπός της τα χρήματα»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο. Αρχικά, η θεία της νεαρής κοπέλας ομολόγησε, ωστόσο ξαφνικά άλλαξε τη στάση της και πλέον αρνείται ότι κακοποίησε το κορίτσι, ενώ υποστηρίζει ότι ομολόγησε διότι την πίεσαν αστυνομικοί.

Μιλώντας στο Star, ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού ξεσπά κατά της θείας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως η 50χρονη κατηγορούμενη λέει ψέματα για όλα, τονίζοντας πως αν κάποιος δεν πιστεύει ότι η γυναίκα ψεύδεται ας ρωτήσει τα παιδιά της που της τα έχουν πάρει τα ιδρύματα.

«Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα. Εκείνη τη ημέρα ήταν από το πρωί μαζί με τα παιδιά. Έρχονταν συνέχεια στο σπίτι. Ήξερα ότι είναι χρήστης ουσιών. Και έλεγα ‘Πώς τους εμπιστεύεσαι;’ να αφήνεις τα παιδιά; Μου έλεγε η κόρη μου ότι είναι καλοί άνθρωποι» είπε ο παππούς.

Ακόμα, ο παππούς σημείωσε ότι είδε τις εγγονές του. «Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Οποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν» σημειώνοντας πως πήγε στον δάσκαλο της εγγονής του που πάει στην Στ’ Δημοτικού.

«Αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες». Η γιαγιά τους δήλωσε πως «χάρηκα που τα είδα καλά και είδαν κι εκείνα τις φίλες τους και χάρηκαν και εκείνες».