Θόρουπ – «Δυνατή και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Γιες Θόρουπ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τον Δικέφαλο. Ο προπονητής των Δανών τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν παίκτες έμπειρους που έχουν παίξει πολλά ματς στην Ευρώπη.

Οσα δήλωσε ο προπονητής της Κοπεγχάγης:

«Ανυπομονώ για την αναμέτρηση της Πέμπτης! Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είχαμε την πλήρη συγκέντρωση σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες και πραγματοποιήσαμε δυνατές εμφανίσεις, έτσι αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ως συνήθως, έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για τον αντίπαλο, τόσο μέσω βίντεο όσο και με τους σκάουτς που παρακολούθησαν τους αγώνες του ΠΑΟΚ ζωντανά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ καλή ατομική ποιότητα στην επίθεση με αρκετούς γρήγορους παίκτες και καλούς συνδυασμούς. Διαθέτει και έμπειρους παίκτες που έχουν δώσει πολλά ματς στην Ευρώπη».

Για τις απουσίες της Κοπεγχάγης: «Τόσο ο Βίκτορ (σ.σ Κρίστιανσεν) όσο και ο Στάγκε ήταν στην προπόνηση σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και αύριο στο γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να πούμε αν θα παίξουν ή όχι».