Αποθέωσε τη Σέριφ ο Ιντζάκι – «Δεν κέρδισε τυχαία δύο παιχνίδια»

Η Iντερ, με ένα μόλις βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League, θα υποδεχθεί την έκπληξη Σερίφ Τίρασπολ των Γιώργου Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβού, που έχει δύο νίκες.

«Δεν κέρδισαν τυχαία δύο παιχνίδια. Εμείς αντιμετωπίσαμε τις άλλες δύο ομάδες, Ρεάλ και Σαχτάρ, και είδαμε ότι είναι δύο εξαιρετικές ομάδες. Γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό, οργανωμένη, που αμύνεται καλά.

Θα πρέπει να είμαστε καλοί, αλλά χωρίς να χάσουμε αποστάσεις και μέτρα, το αυριανό παιχνίδι είναι θεμελιώδες για την πορεία μας στο Champions League» είπε ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι.

«Οι ομάδες μου δημιουργούν και σκοράρουν πολλά γκολ, στη Serie A είμαστε η καλύτερη επίθεση. Παραμένει το χαμένο παιχνίδι στη Ρώμη (με τη Λάτσιο) που μας έκανε να θυμώσουμε πολύ. Είδα τους παίκτες πολύ θυμωμένους, γιατί είναι νικητές.

Αύριο πρέπει επιτέλους να σκοράρουμε, γιατί ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει. Αύριο είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουμε στο σκοράρισμα και να κερδίσουμε» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής των «νερατζούρι».