Άλβες – «Αν η Μπαρτσελόνα πιστεύει ότι με χρειάζεται, πρέπει απλά να με καλέσει»

Ο Ντάνι Άλβες έχει μείνει ελεύθερος από την Σάο Πάολο μετά από δύο χρόνια και στα 38 του πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δημοσιεύματα στην Ισπανία έκαναν λόγο για επιθυμία του Βραζιλιάνου μπακ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει μέσω συνέντευξης στην «Sport», ότι είναι διαθέσιμος αν η αγαπημένη του Μπάρτσα τον χρειάζεται.

Όσα είπε ο Άλβες:

«Θα ακουγόταν πολύ εγωιστικό να πω ότι η Μπαρτσελόνα με χρειάζεται τώρα. Αν η Μπάρτσα πιστεύει ότι με χρειάζεται, πρέπει απλά να με καλέσει. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω και ειδικά τώρα που η ομάδα έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πάντα έλεγα ότι έφυγα γιατί είδα ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα. Είχα πει όταν έφυγα, ότι όταν με χρειαστεί η Μπαρτσελόνα θα είμαι στη διάθεσή της ανεξάρτητα από το πού θα βρίσκομαι.

Ο Τζουάν (Λαπόρτα) ξέρει όλα όσα σκέφτομαι για αυτόν. Χαίρομαι που είναι ξανά στο τιμόνι. Του άφησαν αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Τζουάν για να τα επιλύσει».