Νίκολοζ Μπασιλασβίλι – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Νίκολοζ Μπασιλασβίλι, καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ  (6-4, 2-6, 6-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Indian Wells.

Ο Γεωργιανός (No.36 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε για πρώτη φορά σε ημιτελικά Masters και θα βρει μπροστά του τον νικητή της αναμέτρησης Σάσα Ζβέρεφ-Τέιλορ Φριτζ.

Ο Μπασιλασβίλι ξεκίνησε δυνατά και έκανε το μπρέικ γρήγορα και στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς του (2-0). Ο Στέφανος μείωσε σε 2-1 αλλά ο Γεωργιανός με το δεύτερο μπρέικ του να συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι (4-1).

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε, έκανε το μπρέικ και με 2 διαδοχικούς άσους, μείωσε σε 4-3. Ο Γεωργιανός έκανε το 5-3 παρά την προσπάθεια του Στέφανου, με τον Έλληνα τενίστα να μειώνει σε 5-4, αλλά ο Μπασιλασβίλι κατέκτησε το 1ο σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο σταθερός στα χτυπήματά του στην έναρξη του δεύτερου σετ. Πήρε το πρώτο γκέιμ, στη συνέχεια εκνευρίστηκε και ο Μπασιλασβίλι ισοφάρισε, αλλά ο Έλληνας τενίστας διατήρησε το σερβίς του και πέρασε ξανά μπροστά (1-2), ενώ μετά έκανε και το μπρέικ (1-3).

Ο Στέφανος επιβεβαίωσε την καλή του εικόνα στο 2ο σετ και έφτασε στο 1-4. Ο Μπασιλασβίλι μείωσε (2-4), αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε το 2-5 και ισοφάρισε στα σετ (1-1) με 2-6.

Ο Γεωργιανός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του 3ου σετ και προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Στέφανος να κάνει με τη σειρά του το μπρέικ και να φτάνει στο 2-2.

Περισσότερα σε λίγο…