Μπάλλος – Τα ευτράπελα της κακοκαιρίας – Η άλλη χρήση της… σκάλας, το κανό και το κάλυμα φρεατίου που χορεύει

Μπορεί η κακοκαιρία «Μπάλλος», να άφησε πίσω της αμέτρητα προβλήματα και εικόνες που είναι δύσκολο να ξεχαστούν όπως το λεωφορείο που «πνίγηκε» στην Ποσειδώνος, όμως ταυτόχρονα ανέδειξε την ευρηματικότητα κάποιων

Ταυτόχρονα ανέδειξε και την τάση μας να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τις καταστροφές και ό,τι μας εξοργίζει…

Μία «βόλτα» στα social media αρκεί για να πάρει κάποιος μια γεύση, με τις εικόνες και τα βίντεο να προκαλούν  γέλιο  αλλά και προβληματισμό για την γύμνια των υποδομών.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο, ενός άνδρα ο οποίος κι ενώ η σφοδρή βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να φτάσει στο αυτοκίνητό του. Τα πλάνα καταγράφουν την προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο πάνω στη σκάλα και να φτάσει στο αυτοκίνητο χωρίς να βρέξει τα πόδια του και χωρίς να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Σε άλλο βίντεο που προέρχεται από την πλημμυρισμένη Χαμοστέρνας, όπου η στάθμη του νερού έχει φθάσει την είσοδο λεωφορείου το οποίο έχει πλημμυρίσει μάλιστα, καταγράφεται στρώμα να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, σαν άλλο στρώμα θαλάσσης.

Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα, αναφέρει χρήστης του twitter, ποστάροντας βίντεο, με ένα καπάκι  φρεατίου που…χορεύει.

Τρολάρισμα…

Με καυστικό χιούμορ, αντιμετωπίστηκε και το γεγονός ότι πλημμύρισαν ακόμη και σχολεία.

Το χιούμορ επιστράτευσαν και οι κάτοικοι του Κολωνού που βούλιαξε χθες από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Προσπαθώντας να διακωμωδήσουν την τραγική κατάσταση που βιώνουν, κάτοικοι βγήκαν με κανό στους δρόμους αφού έτσι κι αλλιώς έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Το twitter, δεν άφησε τίποτα «να πέσει» κάτω…