Β. Κεγκέρογλου – Να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, που εξεδήλωσε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, ύστερα από την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την εκλογική μάχη για λόγους υγείας, με δήλωση-διακήρυξη, αναφέρει τους στόχους που επιδιώκει με την υποψηφιότητά του.

«Το Κίνημα Αλλαγής, φορέας της ιστορικής παρακαταθήκης και των αξιών του ΠΑΣΟΚ, μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει ξανά. Γιατί αυτό χρειάζεται η πατρίδα. Γιατί αυτό θέλουν οι πολίτες», σημείωσε και προσέθεσε ότι αυτό θα γίνει «με σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση για βιώσιμη ανάπτυξη, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ακόμη πώς απαιτείται «μια ζωντανή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τη λαϊκή βάση της Δημοκρατικής Παράταξης» και η επανασύνδεση με την κοινωνία.

«Θα επιδιώξω και θα την πετύχουμε με την αυτόνομη πορεία μας, τη συλλογική λειτουργία και κρυστάλλινο πολιτικό σχέδιο», ανέφερε.

Και κατέληξε πως «αυτό είναι το διακύβευμα: Να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Να βρεθούμε ξανά ολοένα και περισσότεροι στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, για να εκφραστούν αυθεντικά οι καημοί, οι αγωνίες και οι προσδοκίες του λαού μας».