Γρηγόρης Πετράκος – Ανέκρουσε πρύμνα ο πατριάρχης των αντιεμβολιαστών – Θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους – Τι λέει η σύζυγός του

Ο Γρηγόρης Πετράκος  πολλές φορές έχει μοιραστεί τις επικίνδυνες και αντιεπιστημονικές απόψεις του για τον κοροναϊό και τα εμβόλια, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας εκ των… ηγετών του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Μάλιστα στο παρελθόν δείχνοντας ασέβεια προς όλους όσους νοσούν και όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητούσε να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα.

Ανάμεσα στα άλλα… ψεκασμένα που υποστήριζε, ανέφερε κιόλας ότι «μας κρύβουν φάρμακα» και πως τα «νοσοκομεία είναι άδεια από Covid και γεμάτα από παρενέργειες».

Ωστόσο, ο μέχρι πρότινος αντιεμβολιαστής, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις πίστες και θα τραγουδάει σε κλειστό μαγαζί της Πάτρας, δηλαδή μόνο για εμβολιασμένους, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με τους αντιεμβολιαστές να τον κατηγορούν για «κωλοτούμπα».

 Αναγκάστηκα

Ο ίδιος ο τραγουδιστής υποστήριξε, πως εκείνος ως ανεμβολίαστος θα δουλεύει κάνοντας rapid test, όμως ο κόσμος θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο, είτε να έχει νοσήσει.

Μάλιστα έσπευσενα… διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως προσωπικά του φαίνεται παράδοξο αλλά είναι… υποχρεωμένος να το δεχτεί!

«Δεν μου αρέσει καθόλου αν η ερώτηση είναι αυτή και κάνω και πολλούς αγώνες να το αλλάξουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά στο Star.