Φόρσμπεργκ – «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στην Ελλάδα»

Στους ρυθμούς του… τελικού της Τρίτης με την εθνική μας ομάδα κινούνται στο στρατόπεδο της Σουηδίας. Ο Έμιλ Φόρσμπεργκ μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να κυριαρχήσει και να μην την… πατήσει όπως στην Αθήνα.

«Με την Ελλάδα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, άμεσα από το πρώτο λεπτό ει δυνατόν. Στην Αθήνα αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια μας και το πληρώσαμε.

Την Τρίτη πρέπει να φερθούμε διαφορετικά, να δείξουμε από την αρχή ποιος έχει τον έλεγχο», ανέφερε αρχικά πριν μιλήσει και για συντήρηση δυνάμεων που έκανε η Σουηδία απέναντι στο Κόσοβο.

«Το ματς με το Κόσοβο δεν ήταν καλό για εμάς, μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή στα τελευταία 30 λεπτά καταφέραμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων.

Δεν σπαταλήσαμε όλη μας την ενέργεια, όπως έγινε πριν από ένα μήνα απέναντι στην Ισπανία λίγο πριν ταξιδέψουμε στην Αθήνα, όπου ήμασταν λίγο υποτονικοί. Αυτή τη φορά την Τρίτη θα είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση και θα δώσουμε ότι έχουμε απέναντι στην Ελλάδα».