Ραντουκάνου – «Αυτή η ήττα είναι μάθημα»

Η Έμα Ραντουκάνου εμφανίστηκε αρκετά προσγειωμένη μετά την ήττα της από την Σάσνοβιτς και τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Indian Wells, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα καλό μάθημα για εκείνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι θα μου πάρει χρόνο να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει (με την καριέρα της). Είμαι ακόμη καινούργια σε όλο αυτό. Περνάω ορισμένες νέες εμπειρίες και ξέρω πως όλα γίνονται για έναν καλύτερο σκοπό. Για τους λόγους μου, θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ήττα.

Αυτό είναι το μάθημα που πρέπει να παίρνω όταν χάνω τόσο εύκολα και απογοητεύομαι. Είμαι 18 ετών και πρέπει να δώσω λίγη χάρη στον εαυτό μου. Είμαι καινούργια στο Tour. Αποκτώ εμπειρία βδομάδα με την βδομάδα. Χαίρομαι που έχασα σήμερα γιατί μπορώ να πάρω πολλά από αυτό το μάθημα. Γίνομαι πιο έμπειρη.

Είναι το τρίτο μου τουρνουά. Πιθανόν να έχει κάνει πολλές ανατροπές από 4-2 (στο δεύτερο σετ). Θα έρθει κι εμένα η εμπειρία κάποια στιγμή. Πρέπει να παίξω όμως πολλά παιχνίδια. Δεν πιέζω τον εαυτό μου όμως γιατί είμαι άπειρη τενίστρια. Απλά παίρνω πράγματα. Θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Σήμερα η αντίπαλός μου έπαιξε εξαιρετικά. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είναι η πιο έμπειρη στο court».