Δέδας – «Θα μας πάρει χρόνο αλλά ο κόσμος θα δει την ΑΕΚ που θέλει»

Απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ στην Ουγγαρία εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας στη συνέντευξη Τύπου, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ωστόσο ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα δει την ομάδα που θέλει.

Όσα είπε ο Δέδας:

«Συγχαρητήρια στην Φάλκο. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά στην τρίτη περίοδο χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Παλέψαμε ως το τέλος, είχαμε σουτ για να στείλουμε το ματς στην παράταση αλλά χάσαμε. Όλα αυτά είναι ιστορία.

Είναι πολύ σημαντικό πως ένα σημαντικός παίκτης για εμάς, ο Νίκος Παππάς, έπαιξε πολύ καλά. Είναι επίσης σημαντικό πως δείξαμε τις αδυναμίες μας στην frontline. Κάποιοι παίκτες δεν έβγαλαν ενέργεια αλλά ήταν σωστοί τακτικά ενώ άλλοι έκαναν το αντίθετο. Προσπαθούμε με τη διοίκηση να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.

Στην έδρα της Φάλκο είναι πολύ δύσκολα. Έχουν χάσει καλές ομάδες εδώ. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Έχουμε εντός έδρας αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να αντιδράσουμε. Θα προετοιμαστούμε για την συνέχεια και θα έρθουμε την επόμενη εβδομάδα πλήρεις. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας μας. Θα μας πάρει χρόνο αλλά ο κόσμος θα δει την ΑΕΚ που θέλει».