Γιοβάνοβιτς – «Μίλησε ο εγωισμός μας»

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του και φυσικά με το αποτέλεσμα, ήταν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην τρομερή ενέργεια και στη διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε πως οι δύο συνεχόμενες ήττες λειτούργησαν επίσης για τον εγωισμό της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote:

Για τη νίκη και την εικόνα: «Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό φάνηκε στην διάθεση των παικτών από την αρχή του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα και δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός μετά τις 2 ήττες λειτούργησαν καλά στο ξεκίνημα, όπου βάλαμε τα δύο γκολ και μετά ήταν πιο εύκολα».

Για το θέαμα: «Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχεις χρόνο. Ελπίζω πως με αυτές τις εμφανίσεις μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα όπως και από τις δύο ήττες. Όπως το πως στον Παναθηναϊκό από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει η διάθεση και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που μετά από τις δύο ήττες ήταν εκεί και μας βοήθησε πολύ».