Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Νέα μαρτυρία – «Ο δράστης ήθελε να παραποιήσει τα βίντεο για να έχει άλλοθι»

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες για την γυναικοκτονία, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έλαβε χώρα, το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο, με θύμα την 31 χρονη εκπαιδευτικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος δράστης, αλουμινάς στο επάγγελμα, έστησε καρτέρι και πυροβόλησε στη μέση του δρόμου την πρώην σύντροφό του Ντόρα, 31 ετών, σκοτώνοντάς τη.

Μετά τη δολοφονία της κοπέλας, έβαλε τέλος στη ζωή του στην οικία του, στον οικισμό Θεοτόκος.

Ωστόσο σύμφωνα με μια νέα μαρτυρία, φαίνεται πως αρχικά δεν σχεδίαζε να αυτοκτονήσει καθώς φέρεται να αναζητούσε άλλοθι.

Έψαχνε για άλλοθι

Όπως ανάφερε στην ΕΡΤ, άτομο που τον γνώριζε από την παιδική του ηλικία, ο δράστης, ζητούσε «να γυρίσει τις κάμερες δύο ημέρες πίσω», για να έχει άλλοθι για τη στιγμή της δολοφονίας,

Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία ο δράστης τηλεφώνησε στο άτομο που είχε να δει 22 χρόνια ζητώντας βοήθεια στην παραποίηση βιντεοσκοπημένου υλικού, ενώ μίλησε για τα προβλήματα που είχε «με την παλιά του γυναίκα», και αναφέρθηκε στη σχέση του με την εκπαιδευτικό, ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Σε δεύτερο όμως τηλεφώνημα είπε ότι δεν τον απασχολούσε το θέμα της κάμερας.

«Δεν καταλάβαινα τι ήθελε να κάνει. Χθες  έμαθα, για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα»,  είπε ο καταγγέλλων.

Άνθρωπος με βεβαρυμένο ιστορικό βίας σε βάρος γυναικών, με τις οποίες είχε συνάψει σχέσεις κατά το παρελθόν, ήταν ο δράστης όπως καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του 40χρονου.