ΔΕΘ – Τσίπρας – Δεν είναι αντιεμβολιαστής ο Πολάκης – Πώς πείστηκε

Για παραπολιτική συζήτηση έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για το τι είπε και πως έπεισε τον Παύλο Πολάκη να εμβολιαστεί. «Δεν είναι αντιεμβολιαστής» και «δεν πείστηκε από κανέναν» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ σημειώνοντας ότι όλοι οι βουλευτές του είναι εμβολιασμένοι.

Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι

«Εγώ δεν θέλω να αναπαράξω ένα παραπολιτικό πλαίσιο συζήτησης. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι. Ο κ. Πολάκης δεν επείστη από κανένα για να εμβολιαστεί. Δεν είναι αντιεμβολιαστής. Το κύριο είναι πείσουμε όσους έχουν ταλαντέυσεις να πάνε να εμβολιαστούν. Είναι έκκληση αυτό που κάνω και ιδίως οφείλουν να το συνειδητοποιήσουν οι άνω των 60 ετών. Ο κίνδυνος υπάρχει από τις θεωρίες συνομωσίας και τις ανορθολογικές απόψεις» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Σε ότι αφορά δημοσκοπικά ευρήματα που συνδέουν όσους δεν εμβολιάζονται με μέρος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας ανέφερε:

«Την είδα και εγώ τη μέτρηση αυτή και μου δημιουργησε και εμένα ερωτηματικά. Είναι διαφορετικό να γινεται μέτρηση στους συνειδητά αρνητές και διαφορετικό να αναφέρεται στο 45% των πολιτών που για διάφορους λόγους δεν έχουν εμβολιαστεί.

»Αν κάποιοι θελουν να μας πείσουν ότι στους σταυροφόρους της ελληνικότητας της Μακεδονίας είναι ΣΥΡΙΖαίοι τότε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο από αυτό που ονομάζουμε κοινή λογική».