Οι Άγγλοι αποθεώνουν τον Τσιμικά στο twitter

H Λίβερπουλ στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας επικράτησε εύκολα με 3-0 με τον Κλοπ να επιλέγει τον Κώστα Τσιμίκα στην βασική ενδεκάδα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα τα πρώτα δύο γκολ της Λίβερπουλ ξεκίνησαν από τον Κώστα Τσιμίκα με ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ. Απ΄ότι φαίνεται ο Τσιμίκας, όποτε βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, αναλαμβάνει τις εκτελέσεις κόρνερ με το πολύ καλό αριστερό του πόδι και φαίνεται σίγουρα πως αυτό είναι δουλεμένο στην προπόνηση και έχει την εντολή του Κλοπ να παίρνει πάνω τις εκτελέσεις.

Σίγουρα πάντως μέχρι στιγμής ο Κώστας Τσιμίκας έχει δικαιώσει  απόλυτα τον Γερμανό τεχνικό, καθώς έχει ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του μέχρι τώρα.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα αντί του Άντι Ρόμπερτσον και η εμφάνιση του έφερε νέα, αποθεωτικά σχόλια από τους οπαδούς της ομάδας στο Τwitter.

Πολλοί χρήστες του Τwitter των αποθεώνουν και αναφέρουν πως ο Τσιμίκας  μπορεί να κοντράρει τον Ρόμπερτσον για μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Δείτε μερικά από τα tweet των Άγγλων οπαδών: