Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Το βίντεο με την Μαρία Καβογιάννη που θα σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εργάζεται εντατικά πάνω στο νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα,με τίτλο ο Δάσκαλος. Πέρα από το γεγονός ότι η νέα σειρά γυρίζεται στους Παξούς, ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός έχει μαζί του στο σετ στενούς του συνεργάτες, και συγκεκριμένα τη Μαρία Καβογιάννη, με την οποία έχουν άριστες σχέσεις καθώς έχουν ξανασυνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Στο σύντομο βίντεο που κοινοποίησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δυο τους βρίσκονται στα γυρίσματα, πιο χαρούμενοι από ποτέ. Ο ένας κάνει πλάκα με τον άλλον, ενώ η Μαρία Καβογιάννη του απαντά στα αγγλικά, ξυπνώντας μνήμες από την εποχή της δουλειάς τους στο Λος Άντζελες για την ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος”. «From LA to Paxos» σημείωσε κάτω από το post του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σε νέο βίντεο η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη παριστάνει την Αμερικανίδα, ισχυρίζεται ότι κατάγεται από το Λος Άντζελες και χαιρετά τους συναδέλφους της στα αγγλικά. Μετά από αυτό, όλοι «ξεκαρδίζονται στα γέλια».

Στη λεζάντα του αποσπάσματος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημειώνει για την Μαρία Καβογιάννη: «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)