Επίθεση με βιτριόλι – Τα μηνύματα και οι κλήσεις της δράστριας σε δύο άτομα πριν την επίθεση

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της δράστριας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από ενάμιση χρόνο, καθώς δύο άτομα φέρονται να τη βοήθησαν στο σατανικό σχέδιο της.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της δράστριας οδήγησε γρήγορα τις αρχές σε δύο κινητά τηλέφωνα.

Ενός άνδρα, τον οποίο είχε καταχωρήσει η δράστιδα με το αρχικό Ν. και δύο θαυμαστικά και μίας γυναίκας με το αρχικό Μ. Τα μηνύματα που έστελνε η δράστιδα στον άντρα έβαλαν σε υποψίες τους αστυνομικούς, για τον ρόλο του στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να παραδέχεται πως γνώριζε την εμμονή της κατηγορούμενης με το θύμα, ότι τού είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της και τον είχε ρωτήσει από πού μπορεί να προμηθευτεί το καυστικό υγρό.

Εκείνος, όμως, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», δεν το έκανε και κάποια στιγμή σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά της.

  • Διαβάστε επίσης: Πληθαίνουν οι αρρωστημένες επιθέσεις με χημικά στην Ελλάδα – Τα χτυπήματα των τελευταίων μηνών

Τα μηνύματα της δράστριας με τον Ν. πριν την επίθεση

Μάλιστα, το Star έφερε στο «φως» της δημοσιότητας τους αποκαλυπτικούς διαλόγους της δράστριας με τον Ν.

Το πρώτο μήνυμα εστάλη στις 4 Απριλίου 2019 και ενώ η 36χρονη αναζητούσε τρόπο να τοποθετήσει tracker παρακολούθησης στο όχημα της Ιωάννας.

Η 36χρονη έστειλε στον Ν. στις 4/4/2019 στις 10:40:02 π.μ.: «Καλημέρα Ν. τι κάνεις; Να σε ρωτήσω, παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;».

Στις 23/042019 στις 1:27:39 μ.μ. του έστειλε ξανά: «Έλα ρε Ν., Ε. εδώ! Θέλω να βρεθούμε νωρίτερα καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω».

Στις 13/07/2019 στις 4:37:38 μ.μ.: «Θέλω έναν άνθρωπο για τη Βουλιαγμένη, για να τσεκάρει και θέλω να είμαι και εγώ. Παίζει να έχεις κανέναν τώρα; Απάντησέ μου να ξέρω».

Ο άντρας που δέχεται τα μηνύματα δεν της απαντά ποτέ γραπτά. Κάθε φορά που εκείνη τον χρειαζόταν, εκείνος την καλούσε στο τηλέφωνο.

Στις 12 Απριλίου του 2019 του έστειλε και πάλι μήνυμα, αναφέροντας: «Έλα ρε συ καλησπέρα. Είμαι η φίλη της Μ. τον βρήκες αυτόν;». Με τη Μ. μιλούσε μόνο με viber. Την ημέρα της επίθεσης, η 36χρονη έκανε 14 κλήσεις  στον άντρα και οκτώ στη γυναίκα.