«Ο Άλλος Άνθρωπος» για Μπογδάνο – Σε κάθε ρατσιστή απαντάμε με αλληλεγγύη

Με ένα αποστομωτικό μήνυμα απαντάει η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια.

Απευθύνοντας κάλεσμα αλληλεγγύης, ο «Άλλος Άνθρωπος» η πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011 και καθημερινά βοηθάει χιλιάδες συνανθρώπους μας, μαγειρεύοντας φαγητό σε δημόσιους χώρους και βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί, δηλώνει ότι «σε κάθε Μπογδάνο που σκορπάει μίσος για τα παιδιά απαντάμε με σχολικά είδη σε σχολεία που φοιτούν παιδιά από όλες τις εθνικότητες… γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!».

Διαβάστε επίσης: Αυστηρό μήνυμα Οικονόμου για Μπογδάνο – Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σε κάθε ρατσιστή Μπογδάνο απαντάμε με αλληλεγγύη από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, σε κάθε Μπογδάνο που σκορπάει μίσος για τα παιδιά απαντάμε με σχολικά είδη σε σχολεία που φοιτούν παιδιά από όλες τις εθνικότητες. Παρασκευή 23 Στο 64ο δημοτικό Αθηνών το απόγευμα στις 6 μοιράζουμε σχολικά είδη σε παιδιά από όλο τον κόσμο, γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!».