Η Αφροδίτη Μάνου στηρίζει Μπογδάνο – «Ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται»

Θέση στον σάλο που ξέσπασε με τη δημοσίευση ονομάτων νηπίων πήρε η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου.

Η κ. Μάνου, με ανάρτησή της, στήριξε τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος αναδημοσίευσε το κείμενο που μιλούσε για «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα».

«Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος» έγραψε προκλητικά η τραγουδίστρια, τασσόμενη υπέρ της δημοσίευσης ονομάτων των νηπίων.

«Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σας πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σας πείραξε ο Μπογδάνος;» αναρωτήθηκε η κ. Μάνου.

Σημειώνεται πως το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφερόταν σε «σοκαριστικό κατάλογο» μαθητών. Αρχικά, είχε δημοσιευτεί λίστα αποκαλύπτοντας τα ονόματα των νηπίων -την οποία μάλιστα αναπαρήγαγε ο κ. Μπογδάνος- αλλά έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις ο βουλευτής της ΝΔ την απέσυρε.

Η ανάρτηση της κ. Μάνου

Οικονόμου: Λάθη όπως του κ. Μπογδάνου δεν θα γίνονται ανεκτά στο μέλλον

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε λάθος την επίμαχη ανάρτηση, λέγοντας πως «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή. Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά» είπε χαρακτηριστικά.