Απάντηση Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα – «Δεν θα μπούμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια»

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην «επίθεση» του Ερυθρού Αστέρα σχετικά μετον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ.

Οι «πράσινοι» τονίζουν πως ενημέρωσαν πως ο γιατρός της ομάδας δεν είχε ταξιδέψει στο Μόναχο, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Ουάιτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει τις αρχές και τις αξίες του ως Σύλλογος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πάνω από το σώμα ενός τραυματισμένου αθλητή, να μπει σε διαδικασία εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και επικοινωνιακών παιχνιδιών. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά σε ένα δικό μας παιδί, όπως άλλωστε και άμεσα διατυπώσαμε. Ελπίζουμε να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό τον σοβαρό τραυματισμό του και είμαστε βέβαιοι πως ένας μαχητής σαν τον Άαρον Ουάιτ θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Αναφορικά με την υποτιθέμενη «έλλειψη αντίδρασης» από το ιατρικό μας επιτελείο, απλώς να ενημερώσουμε πως εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού ζητήματος της τελευταίας στιγμής, ο γιατρός της ομάδας δεν ταξίδεψε στο Μόναχο. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές πως υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη και μέριμνα για το τουρνουά, κάτι που απεδείχθη από την άμεση αντίδραση και αντιμετώπισή τους στον τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ και τους ευχαριστούμε για αυτό».