Στα χνάρια του Ντόριαν Γκρέι κινούνται τέσσερις εκπρόσωποι του ζωδιακού που επιθυμούν πάντα την προσοχλή.

Πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι, πιο έξυπνοι και φυσικά οι πιο όμορφοι.

Οι τέσσερις νάρκισσοι του ζωδιακού κοιτιούνται όλη μέρα στον καθρέφτη και φυσικά καμαρώνουν.

Ζυγός

Μπορεί να μοιάζουν ήσυχοι και καλόβολοι, ωστόσο οι Ζυγοί ευχαριστιούνται μόνο με τον εαυτό τους. Ο καθρέφτης είναι η προέκταση του χεριού τους και τώρα πια και το κινητό. Ένας Ζυγός δεν θα θελήσει ποτέ να βγάλει φωτογραφία ένα τοπίο, θα βγάλει όμως χιλιάδες το πρόσωπό του .

Λέων

Τον Λέοντα θα τον δεις να βγάζει πολλές selfies και αν τύχει να τον διακόψεις εκείνη την στιγμή για να του πεις κάτι, απλά θα σε αγνοήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνον από το να κοιτάξει τον… εαυτό του.

Κριός

Συνήθως, είναι αυτοί που παρότι δεν το παραδέχονται περνάνε τον περισσότερο χρόνο μπροστά σε έναν καθρέφτη γιατί θέλουν να κάνουν θραύση με το που θα παρουσιαστούν σε ένα μέρος.

Ιχθύς

Μπορεί να μην το δείχνουν, όμως το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τσεκάρουν ποιος τους κοιτάζει. Κάνουν τα πάντα για να δείχνουν την εικόνα που εκείνοι θέλουν στους άλλους. Επιζητούν την αποδοχή και θα την διεκδικήσουν με κάθε τρόπο ακόμα κι αν προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι θέλουν να περνούν απαρατήρητοι.