ΝΔ για εμβολιασμό Πολάκη – Να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια για να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του

Τον εμβολιασμό του πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κατά του κοροναϊού, σχολίασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς, παρά τις διευκρινίσεις Πολάκη, συνεχίζει να τον χαρακτηρίζει «αντιεμβολιαστή» και του ζητά να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, προκειμένου να επηρεάσει τους «αντιεμβολιαστές followers του» υπέρ του εμβολιασμού.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο εμβολιασμένος ‘αντιεμβολιαστής’ Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών. Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».

Άδωνις: «Όσοι αμφιβάλλουν ακόμη για το εμβόλιο, ας σκεφθούν ένα όνομα – Πολάκης»

Με μία ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε τον εμβολιασμό Πολάκη και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε».