Μαντσίνι για Μπαλοτέλι – «Είναι απογοητευτικό που δεν έχει δείξει όσα είναι ικανός να κάνει»

Η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια. Ο Ιταλός επιθετικός έχει χαθεί από το προσκήνιο, αγωνιζόμενος σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας (Μόντσα) και νεοφώτιστες του τουρκικού πρωταθλήματος (Ντεμίρσπορ).

Ένας άνθρωπος που τον ξέρει πολύ καλά είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, Με τον Μπαλοτέλι, ο Ιταλός τεχνικός έχει συνεργαστεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο 56χρονος ήταν αυτός που είχε δώσει την ευκαιρία στον 31χρονο σήμερα επιθετικό να αγωνιστεί με την φανέλα της Ίντερ, σε ηλικία 18 ετών. Ο Μπαλοτέλι έπαιξε στους Νερατζούρι για τρία χρόνια (2008-2010) κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα.

Η συνέχεια δόθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Μπαλοτέλι να είναι ο άνθρωπος που έκανε την ασίστ στον Αγκουέρο για να επιτευχθεί το ιστορικό γκολ απέναντι στην ΚΠΡ και να ανέβουν στην κορυφή της Premier League οι Πολίτες.

Ο Μαντσίνι μίλησε στο RAI Sport για την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του Μπαλοτέλι και χαρακτήρισε απογοητευτικό το γεγονός πως δεν έχει δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.

«Ξεκάθαρα είναι απογοητευτικό για όσους τον ξέρουμε τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και σαν άνθρωπο πως δεν έχει κάνει όσα ήταν ικανός τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια. Μην ξεχνάμε πως είναι 31 ετών, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι στην καλύτερη κατάσταση».