Ντόντσιτς – «Στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Λούκα Ντόνσιτς σε συνέντευξη του στην Marca έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα, λέγοντας μάλιστα πως ανυπομονεί να δουλέψει με τον Τζέισον Κιντ θεωρώντας πως θα τον βοηθήσει να αναπτύξει το παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος:

Για τη σεζόν που έρχεται: «Κάναμε πολλές αλλαγές, ειδικά στο προπονητικό επιτελείο, αλλά στόχος συνεχίζει να είναι να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη σεζόν που πρόκειται να έρθει».

Για τον Κιντ: «Είναι εξαιρετικός προπονητής που ξέρει επίσης πολλά για το πώς να παίζει μπάσκετ και το πώς να καθοδηγεί την ομάδα του. Σπουδαία ευκαιρία να αναπτυχθώ με τον Κιντ και νομίζω ότι θα με βοηθήσει πολύ».

Για τους Μάβερικς: «Μπορούμε να παλέψουμε για τα πάντα. Δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε έναν ή δύο παίκτες ή κάτι άλλο, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε να παίζουμε και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν το ζευγάρι Λέικερς-Νετς είναι φαβορί για τους τελικούς: «Δεν ξέρω. Μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα μέσα στη σεζόν όπως τραυματισμού, αλλά και καλές και κακές στιγμές κάποιων παικτών. Δύσκολο να κάνω κάποια πρόβλεψη. Έχουν βελτιωθεί αυτές οι δύο ομάδες, αλλά πολλά μπορούν να συμβούν».