Η συμβουλή του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά για τo toilet break

Ακόμη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδοκιμάστηκε έντονα στο toilet break που πήρε, κάτι που φαίνεται πως πλέον έχει γίνει… παράδοση, τόσο για τον έλληνα τενίστα όσο και για το φίλαθλο κοινό που δείχνει να μην εγκρίνει την κίνηση αυτήν.

Ένας από τους τενίστες που γνωρίζουν καλά πώς είναι να δέχεσαι τα «πυρά» του κοινού είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς ο ρώσος τενίστας έχει αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους για τις πράξεις του ουκ ολίγες φορές.

Ως… ειδικός, ο Μεντβέντεφ θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον Τσιτσιπά σχετικά με το πώς μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει ξανά με το μέρος του το φίλαθλο κοινό.

«Όλοι χρειαζόμαστε να βγούμε λίγο έξω για να αλλάξουμε, κάποιος μπορεί να κάνει 5 λεπτά, κάποιος 6, κάποιος 8. Έγινε αυτό που έγινε στον αγώνα του με τον Μάρεϊ, αποδοκιμάστηκε, τουλάχιστον μη βγεις ξανά ύστερα από 8 λεπτά, έπειτα απ’ αυτό.

Και εκείνος αυτό έκανε. Αν θυμάστε, το 2019 έκανα ένα λάθος, δε συνέχισα όμως να το κάνω σε κάθε αγώνα μου. Αν το έκανα, το κοινό δε θα άλλαζε στάση. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω. Έχει τη δική του ζωή όμως και πιθανότατα δε θα ακούσει τη συμβουλή μου» ανέφερε ο Μεντβέντεφ.