Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που θα πάρει το «10» του Μέσι

Είναι δύσκολο να παρακολουθεί κάποιος την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στο ρόστερ της. Όπως θα είναι επίσης πολύ δύσκολο να βλέπεις τον Αργεντινό σούπερ σταρ να φοράει άλλη φανέλα πάνω του, πέρα από την «μπλαουγκράνα».

Και μάλλον είναι απίθανο να το συνηθίσει κάποιος. Ωστόσο δεν γίνεται αλλιώς, καθώς ο 34χρονος σούπερ σταρ αποτελεί εδώ και δύο εβδομάδες παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια παρουσίας και τεράστιας ιστορίας.

Μαζί με το κενό της θέσης του Αργεντινού, κενό έχει μείνει και το εμβληματικό «10». Και παρότι στην αρχή τα Μέσα της Βαρκελώνης έλεγαν πως κανένας δεν θα αναλάμβανε το βάρος του συγκεκριμένου αριθμού, φαίνεται πως τελικά βρέθηκε κάτοχος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Φιλίπε Κουτίνιο θα είναι αυτός που θα φορέσει το «10» του Λέο Μέσι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει και ο Μιραλέμ Πιάνιτς, καθώς εάν ο Βόσνιος είχε αποχωρήσει, τότε ο Βραζιλιάνος θα έπαιρνε το «8».

Έτσι, μόνο αν γίνει κάποιο «θαύμα» και αποχωρήσει ο Πιάνιτς πριν από το αυριανό παιχνίδι, δεν θα πάρει το «10» ο Κουτίνιο.