Οι τρελές απαιτήσεις του Μορίμπα για να υπογράψει στην Τότεναμ

Ο Ιλάιξ Μορίμπα έφτασε στα άκρα τις σχέσεις του με την Μπαρτσελόνα, εξαιτίας των απαιτήσεων που είχε για να υπογράψει την επέκταση που του πρότειναν οι Μπλαουγκράνα, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο 18χρονος μέσος έχει στις πλάτες του μόλις μία επαγγελματική σεζόν και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θεώρησε πως τα λεφτά που ζητούσε ήταν υπερβολικά και δεν αντικατόπτριζαν την αξία του.

Η Τότεναμ βρέθηκε στο προσκήνιο για τον Μορίμπα, με τους «πετεινούς« να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς ώστε να πάρουν από τώρα τον παίκτη στο Βόρειο Λονδίνο, βοηθώντας με αυτό το τρόπο και οικονομικά την ομάδα του Κούμαν.

Η Μπαρτσελόνα φυσικά και δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προοπτική, αλλά το θέμα φαίνεται να κολλάει και πάλι στις απαιτήσεις του νεαρού μέσου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα της Τότεναμ, ο Μορίμπα έχει ζητήσει προμήθειες που φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ για να τα μοιραστούν ο πατέρας και ο ατζέντης του, ενώ για τον ίδιο ζητά ετήσιο μισθό που να αγγίζει τα 10 εκατ.

Απομένουν ακόμα τρεις μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Μορίμπα συνεχίζει να βάζει εμπόδια για την έξοδό του από την Μπαρτσελόνα.