Πανελλαδικές – Σε Νομική και Πολυτεχνείο δύο μαθητές που έχασαν τις μητέρες τους από κοροναϊό

Με τον καλύτερο τρόπο επιβραβεύτηκαν οι κόποι δύο μαθητών από την Αμφιλοχία. Τα παιδιά πέρασαν έναν δύσκολο χειμώνα, καθώς έφυγαν από τη ζωή οι μητέρες τους εξαιτίας του κοροναϊού. Δεν τα παράτησαν όμως. Σήκωσαν κεφάλι και κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές που αγαπούν.

Ο λόγος για την Μαρία Σπυριδάκη και τον Δημήτρη Μπαλάσκα, δύο μαθητές του Γενικού Λυκείου, που δεν το έβαλαν κάτω και μέσα από την επιτυχία τους αποδεικνύουν σε όλους μας πως όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει πείσμα, θέληση και στόχος.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, karvasaras.gr, η Μαρία Σπυριδάκη κατάφερε και πέτυχε την είσοδό της στο τμήμα της Νομικής Κομοτηνής και ο Δημήτρης Μπαλάσκας την είσοδό του στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων (Πολυτεχνείο) στη Σάμο.

Επιτυχία και για τον Δημήτρη Καρακώστα

Θυμίζουμε ότι όπως έγινε νωρίτερα γνωστό και ο Δημήτρης Καρακώστας τα κατάφερε στις Πανελλαδικές. Ο νεαρός από τη Ναύπακτο που έχασε και τους δύο γονείς του από κοροναϊό πριν από μερικούς μήνες είναι πλέον φοιτητής Ιατρικής. Μετά τις ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας, έγινε γνωστό ότι πέρασε στην πρώτη του επιλογή. Συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε τη βάση για την Ιατρική Πατρών.