Γιάννης Τσιμιτσέλης – Ετοιμάζεται για έναν χειμώνα γεμάτο ψυχαγωγία και ενημέρωση στο MEGA

Με τα τζιτζίκια να ακούγονται στο background, και τον χειμώνα να καραδοκεί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τα… σπιτίσια σχέδιά του για τον χειμώνα.

Οι διακοπές έχουν πια τελειώσει, και ο δημοφιλής ηθοποιός προετοιμάζεται για την ψυχαγωγική εκπομπή «Fishy» που θα παρουσιάζει από τη συχνότητα του MEGA.

Όμως μπορεί, όπως λέει και ο ίδιος, να είναι η ώρα «να μπουν τα κεφάλια μέσα», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο χειμώνας του δεν θα είναι απολαυστικός.

Το πλούσιο πρόγραμμα του MEGA, που περιλαμβάνει άφθονες ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και συναρπαστικές ολοκαίνουργιες σειρές θα κρατά παρέα και σε εκείνον, όπως και σε εμάς.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ποιες εκπομπές του MEGA τον κάνουν να ανυπομονεί περισσότερο, λέγοντας:

«Αυτά που ακούτε είναι τα τελευταία τζιτζίκια. Αυτό σημαίνει ότι χειμωνιάζει. Τώρα που χειμωνιάζει, τα κεφάλια μέσα. Πρέπει να περάσουμε καλά. Πρέπει να ψυχαγωγηθούμε,  να ενημερωθούμε… Και πού θα τα κάνουμε αυτά; Στο MEGA. Το MEGA το καλό. Στο νέο πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα όλα. Θα έχει εκπομπές, θα έχει σειρές, θα έχει ενημέρωση… Θα έχει οτιδήποτε χρειαστούμε για να περάσουμε εμείς καλά.

Εγώ λοιπόν, θα μπω σε ένα τούνελ, για να βρω ένα φως, εκεί πέρα να βρω ένα Δάσκαλο, εκεί να περάσω μια βόλτα να πω “Γεια σου Ελένη μου” και μετά να πω, “Πάμε Δανάη!”

Θα αράξουμε μετά να δούμε λίγο μπαλίτσα, Champions League, και θα τσουλήσει σιγά-σιγά η χρονιά.

Πού; Στο MEGA. Το νέο πρόγραμμα, το MEGA το καλό, έρχεται».

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)