Νικόλ Κίντμαν – «Δε μου δόθηκε η επιλογή να αποκτήσω μεγάλη οικογένεια»

Η Νικόλ Κίντμαν ήθελε πάντα μία μεγάλη οικογένεια. Μιλώντας στο επετειακό τεύχος για τα 25 χρόνια του αυστραλιανού Marie Claire, μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της, τη μητρότητα και την επιθυμία της να αποκτήσει περισσότερα παιδιά.

«Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή», αποκάλυψε.

Η σταρ έχει δύο κόρες με το σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν: την 13χρονη Sunday Rose και τη10χρονη Faith Margaret. Υιοθέτησε την Isabella και τον Connor – που σήμερα είναι 28 και 26 ετών αντίστοιχα – όσο ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ.

«Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά», δήλωσε. «Αλλά δεν πειράζει, γιατί μπόρεσα να φροντίσω άλλα. Έχω έξι ανίψια και 12 βαφτιστήρια. Λατρεύω να δίνω τη φροντίδα μου, λατρεύω τα παιδιά. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δε φιλτράρουν αυτά που θα πουν. Και τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ακολουθούν το δρόμο τους».

Πίσω στα ‘90s, όταν ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ, είχε μία εξωμήτρια κύηση και μία αποβολή. Οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συλλάβει.

Μιλώντας για τις δύο αυτές απώλειες, το 2018, εξήγησε πως «ξέρω τη λαχτάρα. Αυτήν τη λαχτάρα. Είναι τεράστια λαχτάρα που σε πονάει. Και η απώλεια! Η απώλεια της αποβολής είναι ένα θέμα που δε συζητάμε συχνά. Είναι μεγάλος θρήνος για πολλές γυναίκες».