Εμβόλιο – Η κυρία Μαρία, το εμβόλιο και ο ΛεΠα – Το χιούμορ πετσοκόβει τα fake news

Mε ιδιαίτερο και ευφυέστατο τρόπο, επιστρατεύοντας το υπερόπλο του χιούμορ αποφάσισε ο δήμος Ρεθύμνου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού.

Το σποτ που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κα. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, «πετσοκόβει» τα Fake News για τον κοροναϊό και τα εμβόλια.

Στο εν λόγω βίντεο, η κυρία Μαρία επισκέπτεται το φαρμακείο του χωριού, για να εμπιστευτεί στον φαρμακοποιό ότι θέλει να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, καθώς περιμένει τα εγγόνια της από την Θεσσαλονίκη.

Θέλει να το κάνει όμως κρυφά από την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα εκπέμπει… Πανταζή. Όλα τα μωρά στην πίστα; Όχι, απλώς έτσι κατάλαβε όταν η κόρη της της ανέπτυξε την συνωμοσιολογία για το 5G!Το χιούμορ νικά τον φόβο

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης, οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ.

«Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.