Έγκλημα στην Ζάκυνθο – Προφυλακίστηκε ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία της 37χρονης

Νέα στοιχεία επιβαρυντικά για τον πρώην αστυνομικό οδήγησαν ανακριτή και εισαγγελέα Ζακύνθου να συμφωνήσουν στην προφυλάκισή του για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίνη Κορφιάτη που δολοφονήθηκε και αυτός φέτος τον Μάιο.

Ο απότακτος αστυνομικός είχε αφεθεί ελεύθερος τον Ιούνιο μετά την απολογία του, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

  • Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στην Ζάκυνθο: Τέσσερις οι προφυλακιστέοι για την υπόθεση δολοφονίας της Χρ. Κλουτσινιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, κλήθηκε ξανά σε απολογία σήμερα από την ανακρίτρια, καθώς προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του, από τον έλεγχο που έγινε σε ηλεκτρονικές συσκευές του.

Ο πρώην αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομίας και αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές.

Έγκλημα στη Ζάκυνθο – Η πέμπτη προφυλάκιση

Ήδη έχουν προφυλακιστεί για το έγκλημα στη Ζάκυνθο ο 39χρονος που είναι ο φερόμενος ως εκτελεστής, ο 38χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ο 37χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τους δράστες από τη Ζάκυνθο στον Πύργο και μια κοπέλα 27 ετών που ήταν η «τσιλιαδόρος», καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους στους δράστες που είχαν στήσει «καρτέρι θανάτου».