Λαμία – Ανοιχτό για μεταγραφή εξτρέμ το άφησε ο Γρηγορίου

Η Λαμία ηττήθηκε 3-1 από τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν πτόησε τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θεωρεί λογική σε αυτή τη φάση την κόπωση της ομάδας του.

Ωστόσο, ο Γρηγορίου σχολίασε και την προοπτική της απόκτησης ενός ακόμα εξτρέμ:

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε βρει αυτό τον ρυθμό τον οποίο θέλουμε. Για το παιχνίδι έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε διαφορά από τα προηγούμενα και σας έχω ξαναπεί ότι δεν κοιτάω το σκορ, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά ανώτεροι από τον αντίπαλο.

Δεχόμαστε εύκολα γκολ τα οποία βάζουν τον αντίπαλο μπροστά στο σκορ και μετά χρειάζεται να κάνουμε παραπάνω πράγματα, να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο για να μπορέσουμε να φέρουμε το ματς στα ίσα.

Κρατάω ότι κάποια παιδιά ενδεχομένως αυτή τη περίοδο να είναι καλύτερα, κάποια άλλα όχι. Είναι απολύτως λογικό αυτό.

Έχουμε κι άλλα φιλικά έτσι ώστε να δοκιμάσουμε και τους άλλους σχηματισμούς που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και να βρούμε και τα κατάλληλα πρόσωπα, μέχρι τις 21-22 Αυγούστου και αυτό είναι το μόνο που μας απασχολεί. Να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Για τα μεταγραφικά και αν θα αποκτηθεί εξτρέμ:

«Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Ενδεχομένως να υπάρξει μια μεταγραφή ακόμα, αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα κάτι. Έχουμε καιρό».