Κατερίνα Καραβάτου: Τέσσερις φορές που ξέσπασε σε δάκρυα on air

Ο τίτλος της μακράν πιο ευσυγκίνητης παρουσιάστριας αξίζει και με το παραπάνω στην ευαίσθητη και συναισθηματική Κατερίνα Καραβάτου. Είναι πραγματικά απαιτητικό project για τον οποιονδήποτε να συγκεντρώσει κάθε μία από τις στιγμές εκείνες που συγκινήθηκε, βούρκωσε ή έκλαψε.

Εμείς επιλέξαμε τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις κατά τις οποίες η ξανθιά παρουσιάστρια δεν συγκρατήθηκε και απέδειξε ότι η τηλεόραση μπορεί να έχει πολύ ανθρώπινο και τρυφερό πρόσωπο.

Η συνέντευξη με την Μαρία Τζομπανάκη

Σε μια συζήτηση που άνοιξε στην εκπομπή για την μητρότητα και την αγάπη, η αφήγηση της Μαρίας Τζομπανάκη έφερε αβίαστα δάκρυα στα μάτια της ευαίσθητης Κατερίνας, η οποία είναι με την σειρά της μια αφοσιωμένη μητέρα δύο παιδιών.

Το τηλεφώνημα της μητέρας της στα περσινά της γενέθλια

Η μητέρα της Καραβάτου κάλεσε στον αέρα της εκπομπής για να ανήκει στους πρώτους ανθρώπους που θα της εύχονταν!

«Μόνο εσένα και την οικογένειά σου έχω στην ζωή μου», είπε στην κόρη της, η οποία είχε λιώσει κυριολεκτικά από συγκίνηση.

«Είμαι μια μαμά κουκουβάγια! Δευτέρα με Παρασκευή είναι ευτυχία που μπορώ να σας βλέπω στην τηλεόραση. Κυριακές με πιάνει μελαγχολία…», ομολόγησε η κυρία Κική.

Η ανακοίνωση του θανάτου του Νίκου Ζαχαριάδη

Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί, παρόλο που δήλωσε ότι ο Νίκος Ζαχαριάδης θα ήθελε να τους βλέπει όλους να γελούν.

«Ο Νίκος ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα. Ήταν ένας άνθρωπος καλός, ένας κύριος. Απράμιλλη εξυπνάδα και καλοσύνη», είπε στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου με τρεμάμενη από την θλίψη και την συγκίνηση φωνή.

Στο τέλος του βίντεο παρακάτω, καταρρέει.

Η συνέντευξη με την πρώτη Ελληνίδα Masterchef

Και οι δυο τους ευσυγκίνητες, δεν άργησαν να αφεθούν ελεύθερες και να εκφραστούν.

«Συγκινούμαι λίγο εύκολα», λέει η Μαργαρίτα.

«Κι εγώ το ίδιο», ομολόγησε η Κατερίνα Καραβάτου.