Ηλιούπολη: Σοκάρει η ροζ αγγελία της 19χρονης – Έτσι την παρουσίαζαν οι μαστροποί σε εύπορους πελάτες

Σοκ προκαλεί η ροζ αγγελία που είχε αναρτηθεί για την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Με αυτό τον τρόπο τόσο ο μαστροπός αστυνομικός όσο και ο πατέρας πωλούσαν και διαφήμιζαν την 19χρονη σε εύπορους πελάτες έναντι αμοιβής.

Η  19χρονη παρουσιαζόταν στην αγγελία ως  η “Ιωάννα από την Κύπρο”.

Μάλιστα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους πελάτες  τους χρησιμοποιούσαν διάφορα τρικ.

Τόνιζαν τα απόκρυφα μέρη της, ενώ ο αστυνομικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και τη μηχανή του σε φωτογράφηση με την 19χρονη.

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός στην απολογία του – «Εκδιδόταν η 19χρονη από την ηλικία των 16 ετών»

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της Ηλιούπολης έδωσε κατά την απολογία του ο 39χρονος αστυνομικός, μετά τις καταγγελίες της 19χρονης.

Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται (για εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα και βιασμό, μεταξύ άλλων) αλλά δεν έπεισε με αποτέλεσμα να κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο αστυνομικός στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε σχέση με τη 19χρονη και ανέφερε ότι η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της ως ενήλικη.

«Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν και μου ανέφερε κάποια ονόματα, του (…) και του (…), οι οποίοι μένουν μαζί σε κάποια βίλα στο Λαγονήσι. Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της.