Ηλιούπολη: Πώς γνώρισα τον αστυνομικό και τη 19χρονη – Τι αποκαλύπτει φωτομοντέλο

Συνεχώς αποκλύπτονται νέες πτυχές στην υπόθεση της 19χρονης την οποία κρατούσε «αιχμάλωτη», κακοποιούσε και εξέδιδε,  ο 39χρονος αστυνομικός στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός που σε βίντεο διαφήμιζε τη δράση του,  είχε πλούσια δραστηριότητα στα social media. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που υπάρχουν στο προφίλ του στο facebook, συγκαταλέγεται και μία, στην οποία διακρίνεται ο ίδιος, η 19χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε και μια εκκρηκτική καλονή, με καταγωγή από την Τσεχία, η οποία ως φωτομοντέλο έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες αλλά και για εξώφυλλα αντρικών περιοδικών.

Η τελευταία, σχολιάζοντας τις προσπάθειες να συνδεθεί το όνομά της με την υπόθεση αποσαφηνίζει: «Με τον «D» γνωριζόμασταν χωρίς να ξέρω την ιδιότητά του ως αστυνομικός.

Τον γνώρισα σε κάποια πάρτι και είχαμε κρατήσει επαφή. Μάλιστα, είχαμε βρεθεί περίπου πριν από έναν μήνα και μαζί του είχε και την κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε!

Την έβλεπα πρώτη φορά και μου τη σύστησε ως κοπέλα του. Πάνω στην κουβέντα εκείνη μου είπε πως θέλει να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό και όταν έμαθε ότι κατάγομαι από την Τσεχία, με ρώτησε αν μπορεί να πάει εκεί για να έρθει σε επαφή με εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Της είπα πως δεν έχω επαφές με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ταινιών πορνό και λήξαμε εκεί την κουβέντα. Δεν έδειχνε κάτι στη συμπεριφορά της που να μαρτυρά όσα έχει καταγγείλει τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ομως, για να είμαι ειλικρινής, τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους το γνωρίζουν μόνο εκείνοι» ανέφερε το φωτομοντέλο.