Ζαμάλεκ: Ενδιαφέρεται για τον Αγιούμπ

Η Ζάμαλεκ είναι στην αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου, μετά την αποχώρηση του Φερτζανί Σασί από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο προπονητής της Ζάμαλεκ  Πατρίς Καρτερόν έχει πλέον στρέψει το ενδιαφέρον του στο εξωτερικό για να καλύψει το κενό που άφησε ο Φερτζανί Σασί μετά την αποχώρηση του.

Το Μαροκινό ραδιόφωνο «Radio Mars» αποκαλύπτει τους υποψήφιους παίκτες που έχει στα σχέδια του ο Πατρίς Καρτερόν για την κάλυψη του κενού στην μεσαία γραμμή.

Πρώτος στην λίστα φέρεται να είναι ο Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα στο στόχαστρο του είναι ο Ιντρίς Φατουχί που βρίσκεται στην Αίγυπτο για λογαριασμό της Αλ Αχλί Καΐρου , καθώς και τον Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ που αγωνίζεται στην Γαλλία και την Μονακό.

Σύμφωνα πάντα με το Μαροκινό ραδιόφωνο «Radio Mars», ο εκλεκτός του Πατρίς Καρτερόν για την μεσαία γραμμή θα είναι ο Ιντρίς Φατουχί  για να καλύψει το κενό του Φερτζανί Σασί.

Βέβαια πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Γιασίν Αγιούμπ να καταλήξει στην Ζάμαλεκ, καθώς στον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν δεν το υπολογίζουν για νέα χρονιά.